tempestas

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako si zapamätať svoj sen?

Všetci máme sny, no väčšine z nás sa po prebudení vyparia do stratena...Ako tomu predísť? Ponúknem Vám niekoľko návodov ako na to...

1 - Pred tím, než sa uložíte spať, zopár krát si zopakujte nasledujúcu vetu: Chcem si svoj sen zapamätať!

2 - Existuje trik, ktorý v mnohom pomôže: pred spaním si pri posteľ pripravte nejaký Vám známy predmet, napríklad plyšovú hračku, sošku, alebo fotku, je to len na Vás. Pred spánkom sa chvíľu sústreďte na ten predmet a povedzte si, že keď sa ráno prebudíte pri pohľade naň si spomeniete ne sen.

3 - Akonáhle si na sen spomeniete, napíšte si ho na papier, Preto je dôležité mať pri posteli vždy pripravené pero a zošit, kam si budete svoje sny zapisovať. Je Pravda, že sa nám ráno nechce ani len pohnúť a nie to ešte si aj niečo písať, no je to naozaj dôležité a časom sa to pre Vás stane samozrejmosťou. Okrem samotného deja sna, alebo jeho útržkov je dôležité si zapísať aj emócie, ktoré v tom sne prevládali.

DENNÍČEK SNOV - takýto denníček by si časom mal založiť každý, kto sa chce svojim snom venovať do väčšej hĺbky. Nezabudnite si doň spisovať všetky svoje sny, dátumy, vysvetlenia a výklad, no k tomu sa dostaneme neskôr.     

 


sny | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014